Er zijn voor de ander

Dit doen wij

Gedreven door onze christelijke levensvisie willen we er zijn voor de ander. We verlangen ernaar om jou te ontmoeten zoals je ècht bent. Daarom kun je terecht in ons Gemeenschapshuis en organiseren we regelmatig activiteiten om de verbinding met elkaar en met God te zoeken. Kijk gerust rond en ontdek of we iets voor jou kunnen betekenen. Welkom!

Lachai Roi

Retraite Lachai Roi

Retraite

Vanuit ons gemeenschapshuis willen we een leefomgeving creëren die gericht is op de ander en leeft vanuit Bijbelse principes en een christelijke levensvisie.
Huis van zegen Lachai Roi

Huis van Zegen

Als Huis van Zegen zijn we een plek waar we onze meewoners maar ook buurtbewoners zegenen en we proberen hen tot zegen te zijn.
Lachai Roi moestuin

Moestuin

Onze moestuin Lofhof geeft ons niet alleen gezond voedsel, het is voor een mens ook nog eens heel goed om buiten bezig te zijn!
Maaltijd-en-avondgebed

Sjabbatmaal en viering

Op vrijdagen hebben we een maaltijd en tijd van gebed en aanbidding in onze kapel.
Leef-weekend-Lachai-Roi

LEEF!-weekend

Een LEEF!-weekend staat voor: tijd voor ontmoeting, bezinning, rust, tijd voor jezelf, tijd om God te zoeken, iets te delen.
Walk and talk

Walk & Talks

We wandelen in een mooie omgeving. Onderweg hebben we momenten van stilte, bezinning en gaan we met elkaar in gesprek over een thema.
Lesbos-6

Projectreizen

Ter bemoediging en/of het bieden van hulp, afhankelijk van omstandigheden. In 2015 waren we op Lesbos om hulp te bieden aan mensen op de vlucht.