Gemeenschapshuis

Meewonen

Heb je behoefte aan een plek met rust en ruimte, tijd voor pas op de plaats of afstand van een thuissituatie? Een plek waar je gezien en gehoord wordt, waar tijd en aandacht is voor jezelf, om na te denken, te bezinnen op het leven en kleine of grotere levensvragen. Dan kun je bij ons voor langere tijd terecht.

Lachai-Roi

Rust en ruimte

Door rust en een open en ontspannen omgeving te bieden en jou te laten ervaren dat je waardevol en geliefd bent hopen we dat je weer geïnspireerd verder kunt.

Vanuit het geliefd zijn door God kun je als mens tot je bestemming komen. Wij hopen en bidden dat als je bij ons weggaat het gevoel hebt dat je meer tot leven bent gekomen.

Jij kunt als gast in ons appartement voor maximaal vier maanden meewonen. We maken graag kennis met elkaar zodat we over en weer kunnen bedenken of dit een passende plek voor jou kan zijn.

Wij zijn zelf christen en proberen dit in ons leven vorm te geven. Als gast hoef je niet gelovig te zijn, wel vragen we van je dat je onze geloofsovertuiging en levenshouding respecteert.

Appartement

We hebben een knus gemeubileerd appartement op de verdieping van onze woonboerderij voorzien van een eigen zitkamer met open keuken, aparte slaapkamer en badkamer.

Financiën

Je betaalt een maandelijks huurbedrag en vergoeding voor het verbruik van gas, water, elektra, internet. Informeer naar de kosten.

Samen leven

We vinden het belangrijk om ons leven te delen, waarbij we ervan uitgaan dat je als meewoner ook een paar keer per week mee eet. De avondmaaltijd is voor ons een belangrijk onderdeel van ons samenwonen. Rond de tafel vieren en delen we ons leven en wat ons bezig houdt.

Gebed

Een gebedsritme maakt onderdeel uit van Bron Lachai-Roi. Jij bent van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen: