🌱 Moestuin Vrijwilliger gezocht voor de moestuin van 'Bron Lachai-Roi'! 🌿

"Heerlijk om met je handen in de aarde en je hoofd in de wind te werken." Als jij dit gevoel herkent, dan zijn wij op zoek naar jou! De moestuin ‘Lofhof’ van 'Bron lachai-Roi' (gelegen aan de rand van Zwolle, Nieuwleusen, Dalfsen) is niet zomaar een tuin; het is het groene hart van het gemeenschapshuis waar mensen voor rust, bezinning en herstel samenkomen. Hier is een plek waar eenieder, door medewerkers en de Levende, gezien en geliefd is.

Lachai Roi

Over de moestuin

🌳 Circa 500 m2 groene oase
🍏 Naast de moestuin: een kleine boomgaard en een siertuin
🌿 Werken zonder bestrijdingsmiddelen, ruimte geven aan de natuur
🌽 Verbouwen van diverse groenten, (klein)fruit, kruiden en bloemen voor eigen gebruik

Jouw Rol: Elke dinsdag, van 10.00 tot 15.30 uur, werken we samen in de tuin. Poot, zaai, wied, pluk, oogst en snoei met ons mee! Geniet van koffie en thee bij de start, een gezamenlijke lunch met een korte viering in de kapel, en sluit af met een kop thee. Een dag in de moestuin is niet alleen werken, maar ook samen genieten en vieren.

Wat bieden wij:

🌳 Een rustige en leerzame omgeving
🍅 Verse groenten van het seizoen
🤝 Samenwerking in een kleine, gezellige groep

Word deel van ons team: Of je nu (eenmalig) een dag(deel) wilt helpen of zelfs een dag(deel) wilt coördineren, we zoeken enthousiaste vrijwilligers zoals jij! Wil je meer weten of direct reageren? Neem contact met ons op via welkom@lachairoi.nl. Je bent ook van harte welkom om een dagdeel mee te lopen. Tabitha heeft stadslandbouw gestudeerd en deelt graag haar kennis. Stuur je reactie/motivatie naar Tabitha Wendt. 

Samen creëren we een bloeiende, groene Lofhof vol leven! 🌼✨