Tijd voor jezelf

Retraite

Heb je behoefte om te bezinnen? Een paar dagen voor jezelf? Tijd om God te zoeken? Even lekker zelf je dag invullen met een boek, creativiteit, werken in de tuin, een wandeling of fietstocht? We bieden gelegenheid voor korte individuele retraites.

Lachai-Roi

Genoeg te doen… of juist niet!

Je kunt je dag zelf invullen maar we bieden ook de mogelijkheid van een klein programma om je dag vorm en inhoud te geven.

Als je het leuk vindt is er gelegenheid om in huis of op het erf of in de (moest)tuin praktisch bezig te zijn.

Als gastenechtpaar zijn we beschikbaar voor een gesprek of gebed. Je hebt een eigen kamer met een lekker bed en je krijgt een goed ontbijt om de dag goed te beginnen.

Moestuin (lofhof)

In de tuin en op het erf zijn diverse zitjes. Wil je wat meewerken? Per seizoen zal dit verschillen. Denk aan hout kloven, snoeiwerkzaamheden, gras maaien, straatje vegen, onkruid wieden, fruit plukken, groenten oogsten. We eten ook zoveel als mogelijk uit onze eigen tuin. Gezonder en verser kan het niet!

Kapel

Centraal op het erf staat een 'kapel'. Deze is open: je kunt hier de stilte zoeken, bidden, lezen, schrijven, muziek maken of luisteren naar muziek. In de kapel houden we ook korte vieringen welke onderdeel uitmaken van Bron Lachai-Roi. Jij bent, in alle vrijblijvendheid, van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen.

Kosten

Als richtbedrag hanteren we Euro 45,- per persoon per nacht*, Euro 80,- per echtpaar per nacht* (koffie/thee en eenvoudig goed ontbijt inbegrepen). Na 5 dagen 10% per nacht korting. Tegen meerprijs is uitgebreid ontbijt mogelijk. We gaan ervan uit dat je als gast zelf bed- en badlinnen meeneemt. Deze zijn ook tegen vergoeding beschikbaar (€7,50 per pakket bed- en badlinnen). Schoonmaak bij vertrek Euro 15,00. *Exclusief toeristenbelasting ad Euro 1,40 p.p.p.n. In geval de richtprijs een bezwaar vormt kunnen we vanuit de Stichting in nader overleg een speciale korting hanteren.

Omgeving

Onze boerderij bevindt zich in een landelijke omgeving met mooie vergezichten. Heel geschikt voor een wandeling of fietstocht om je hoofd even leeg te maken!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen: