Gratis Bijbel voor jou

Ben je nieuwsgierig naar wie God is? De beste manier om Hem te leren kennen is door te lezen in het boek dat Hij Zelf aan mensen heeft gegeven: de Bijbel.

Wil je best in de Bijbel lezen, maar denk je dat je dit toch niet begrijpt vanwege het ouderwetse taalgebruik? Dan is de Bijbel in Gewone Taal wat voor jou. Lees en ontdek wie de God van Abraham, Izaäk en Jakob is, over Zijn volk Israël, over Jezus Christus de Zoon van God, over hoe Jezus verlangt dat jij Hem gaat volgen. Deze vertaling helpt om de Bijbel te lezen een manier die bij jou en bij deze tijd past.

“Jezus zei: ‘Ik ben de weg. Bij mij is de waarheid, en bij mij is het leven. Je kunt alleen bij de Vader komen als je in mij gelooft.” (Johannes 14 vers 6 – BGT).

Omdat wij het belangrijk vinden dat mensen zoals jij ook in de Bijbel kunnen lezen, bieden we je de mogelijkheid om bij ons een Bijbel aan te vragen. Helemaal gratis! Laat je contactgegevens achter en wij zorgen dat er een Bijbel in Gewone Taal jouw kant op komt.

Vraag hier je gratis Bijbel aan

Het aanvragen is bedoeld voor individuen en is niet bedoeld voor groepen van bijvoorbeeld een Alpha-cursus of kerken. Verzending kan circa 2-3 weken duren.

We vragen om je e-mailadres om je een bevestiging van je aanvraag te sturen en zodat we contact met je kunnen opnemen bij eventuele vragen.