Gemeenschapshuis

Vanuit ons gemeenschapshuis willen we een leefomgeving creëren die gericht is op de ander en leeft vanuit Bijbelse principes en een christelijke levensvisie.

Rust en ruimte, het gezien en gehoord worden, een plek waar tijd en aandacht is voor jezelf, om na te denken, te bezinnen op het leven en levensvragen,

Vanuit het geliefd zijn door God kun je als mens tot je bestemming komen. Door rust en een open en warme omgeving te bieden en jou te laten ervaren dat je waardevol en geliefd bent hopen we dat je weer geïnspireerd verder kunt.

Het gemeenschapshuis Bron Lachai-Roi is een plek waar je gezien, gehoord en gekend wordt. Een plek waar jij kan leven, kan delen, dienen, bezig zijn en tot rust en herstel kunt komen. Wij hopen en bidden dat het jou helpt te ontdekken dat je geliefd bent! Dat als je weggaat het gevoel hebt dat je meer tot leven bent gekomen.

We bieden dit nu nog op beperkte wijze aan en zijn bezig dit verder te ontwikkelen. Begin 2021 krijgen we, op een nieuwe locatie, de mogelijkheid om aan onze visie meer vorm en inhoud te geven.

Tijdelijk meewonen

Jij kunt als gast van 1 dag tot 1 maand meewonen met een eventuele verlenging tot maximaal 3 maanden. Na een eerste kennismaking besluiten we over en weer of dit een plek voor jou kan zijn. Wij zijn zelf christen en proberen dit in ons leven vorm te geven. Als gast hoef je niet gelovig te zijn, wel vragen we van je dat je onze geloofsovertuiging respecteert.

Kamers

We hebben op dit moment 2 gastenkamers beschikbaar in onze eengezinswoning, centraal gelegen in Amersfoort, op loopafstand van het stadspark en onze moestuin.

Financiën

Door middel van giften maken we verblijf mede mogelijk.

Samen eten

De avondmaaltijd is voor ons een belangrijk onderdeel van het samenwonen. Rond de tafel vieren en delen we ons leven en wat ons bezig houdt.

Gebedsmomenten

Een gebedsritme maakt onderdeel uit van Bron Lachai-Roi. Jij bent van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen.