Vraag een gratis Bijbel aan!

Ben je nieuwsgierig naar wie God is? De beste manier om Hem te leren kennen is door te lezen in het boek dat Hij Zelf aan mensen heeft gegeven: de Bijbel. 

Wil je best in de Bijbel lezen, maar denk je dat je dit toch niet begrijpt vanwege het ouderwetse taalgebruik? Dan is de Bijbel in Gewone Taal wat voor jou. Lees en ontdek wie de God van Abraham, Izaäk en Jakob is, over Zijn volk Israël, over Jezus Christus de Zoon van God, over hoe Jezus verlangt dat jij Hem gaat volgen. Deze vertaling helpt om de bijbel te lezen een manier die bij jou en bij deze tijd past.

“Jezus zei: ‘Ik ben de weg. Bij mij is de waarheid, en bij mij is het leven. Je kunt alleen bij de Vader komen als je in mij gelooft.”(Johannes 14 vers 6 – BGT).

Omdat wij het belangrijk vinden dat mensen zoals jij ook in de Bijbel kunnen lezen, bieden we je de mogelijkheid om bij ons een Bijbel aan te vragen. Helemaal gratis! Laat je contactgegevens achter en wij zorgen dat er zo snel mogelijk een Bijbel in Gewone Taal jouw kant op komt.
(N.B. het aanvragen is bedoeld voor individuen en is niet bedoeld voor groepen van een alpha-cursus of van kerken etc. Verzending kan ca. 2-3 weken duren).

Als we voor je kunnen bidden kun je op de volgende pagina een gebedsverzoek insturen https://www.lachairoi.nl/kunnen-wij-voor-je-bidden/.

Bijbel aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en laat ons weten waarom je graag een Bijbel wilt aanvragen: